AnaSayfa / Genel / Kahve falında don lastiği görmek

Kahve falında don lastiği görmek

Kahve falında don lastiği görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kazançlı işler yapacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, imkânlarının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında don lastiği gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Kahve falında don lastik görmek fırsatların heba edileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında don lastiği görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında patlak araba lastiği görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlamış lastik görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, insanların saygısının kazanılacağına işarettir.

Kahve falında tır lastiği görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lastik ayakkabı görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında araba lastik görmek işlerinde aksama olacağına, fırsatların elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında traktör lastiği görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir