AnaSayfa / Genel / Kahve falında lastik şişirmek

Kahve falında lastik şişirmek

Kahve falında lastik şişirmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, darlığa düşmeyeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında lastik şişirmek gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Kahve falında lastik şişirmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında araba lastiği şişirmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski araba lastiği görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında oto lastiği görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında kara lastik görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lastik ayakkabı giymek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında oto lastik görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, makamının sarsılmayacağına alamet eder.

Kahve falında don lastik görmek sağlığını geri kazanacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir