AnaSayfa / Genel / Kahve falında lale tohumu görmek

Kahve falında lale tohumu görmek

Kahve falında lale tohumu görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, terfi alamayacağına, işlerin başına geçeceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lale tohumu gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla iletişime geçmeniz mevcut durumunuzu daha iyi anlamanıza yardım edebilir veya bir sonraki adımınızı daha kolay kurgulayabilirsiniz.

Kahve falında lale tohumu görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı lale tarlası görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı lale görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında lale görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı lale bahçesi görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lale bahçesi görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lale aldığını görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı lale tarlası görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir