AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı lale tarlası görmek

Kahve falında kırmızı lale tarlası görmek

Kahve falında kırmızı lale tarlası görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kişinin gönlünü alacağına, dünya mallarının çoğalacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı lale tarlası gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Kahve falında kırmızı lale tarlası görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet eder.

Kahve falında lale tarlası görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kişinin fena halde yanılacağına yorulur.

Kahve falında sarı lale tarlası görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında beyaz lale tarlası görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı lale toplamak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hainlik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı lale bahçesi görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı ve kırmızı lale görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı ve beyaz lale görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir