AnaSayfa / Genel / Kahve falında lale görmek

Kahve falında lale görmek

Kahve falında lale görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, onu cesaretlendireceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lale gördüyseniz:

  • Kendi üstünüze düşeni yapmanız durumunda yakında belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında solmuş lale görmek malına gelecek zarara, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lale koparmak evini ve ailesini unutacağına, zaferlere doymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe lale görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına tabir olunur.

Kahve falında açmış lale görmek zaaflarına kapılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında açmamış lale görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında lale çiçeği görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lale ekmek moralinin düzeleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kirmizi laleler görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir