AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde lale görmek

Kahve falında elinde lale görmek

Kahve falında elinde lale görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, torunlarına dahi yeteceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde lale gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Kahve falında elinde lale görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında pembe lale görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına işaret eder.

Kahve falında açmış lale görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lale toplamak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz lale görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı lale toplamak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında lale demeti görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulur.

Kahve falında lale çizmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir