AnaSayfa / Genel / Kahve falında lale koparmak

Kahve falında lale koparmak

Kahve falında lale koparmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, üçüncü gözünün açılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lale koparmak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Kahve falında lale çiçeği görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında rengarenk lale görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında lale ağacı görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Kahve falında sarı lale tarlası görmek zorluklarının kalmayacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açmış lale görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli lale görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ters lale görmek adının her yerde geçeceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işarettir.

Kahve falında mor lale görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir