AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana yemeği yemek

Kahve falında lahana yemeği yemek

Kahve falında lahana yemeği yemek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında lahana yemeği yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında çiğ lahana yemek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında lahana yemeği yemek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana sarma yemek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara lahana yemek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil lahana yemek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması yemek görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, adını aklamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahana yemek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalettir.

Kahve falında kara lahana sarması yemek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir