AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kez gelinlik giymek

Kahve falında iki kez gelinlik giymek

Kahve falında iki kez gelinlik giymek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hastaysa şifa bulacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, zor bir dönem geçirileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki kez gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Sorumluluk altına girmeniz gerekebilir.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giydiğini görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Kahve falında iki kez gelinlik giymek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ikinci kez evlendiğini görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ikinci kez askere gitmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının ikinci kez evlendiğini görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, maddi güç sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında iki kez aynı kişiyi görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir