AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikinci kez düğün yapmak

Kahve falında ikinci kez düğün yapmak

Kahve falında ikinci kez düğün yapmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ikinci kez düğün yapmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Kahve falında ikinci kez düğün yapmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kez gelinlik giymek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine rivayet eder.

Kahve falında aynı kişiyle ikinci kez evlenmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının ikinci kez evlendiğini görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında iki kez evlenmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kazancının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilk kez sigara içmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir