AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gitmek olmak

Kahve falında askere gitmek olmak

Kahve falında askere gitmek olmak Allah’ın yolundan gideceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ağız tadının bozulmayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında askere gitmek olmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kadın askere gitmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, rütbesinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gönüllü askere gitmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, para ve makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekrardan askere gitmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında askere gideni görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ikinci defa askere gitmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında tekrar tekrar askere gitmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet eder.

Kahve falında tekrar askere gideceğini görmek keyiflerinin yerinde olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askere gideceğini duymak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir