AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gideni görmek

Kahve falında askere gideni görmek

Kahve falında askere gideni görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Kahve falında askere gideni gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Kahve falında askere giden kardeşini görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına tabir olunur.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında askere geri gitmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında askere gitmek için hazırlanmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının askere gideceğini görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeniden askere gideceğini görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir daha askere gitmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında askere gidecek birini görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir