AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert görmek

Kahve falında lacivert görmek

Kahve falında lacivert görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Kahve falında lacivert araba görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert yazma görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert gelinlik giymek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert ceket giymek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, geçim kaygısı duymayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert bluz giymek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında lacivert gecelik giymek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert tuvalet giymek parasal anlamda rahat edeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert palto görmek hakkını yedirtmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir