AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gidecek birini görmek

Kahve falında askere gidecek birini görmek

Kahve falında askere gidecek birini görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında askere gidecek birini gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında askere gitmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, korkularının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yeniden askere gideceğini görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin askere gideceğini öğrenmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere giden görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında askere geri gitmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bir daha askere gitmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeniden askere gitmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir