AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzuyu beslemek

Kahve falında kuzuyu beslemek

Kahve falında kuzuyu beslemek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzuyu beslemek gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla veya hukuki konularla ilgili gelişmeler sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında beyaz kuzu beslemek üzücü haberler alacağına, kafasını toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu beslemek kişinin her daim iyi anılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında kuzuyu beslemek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kazancın devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında bir hayvanı beslemek hayırlı başlangıçlar yapacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında çekirge beslemek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında şahin beslemek aile hayatının sorunsuz olacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlak beslemek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek beslemek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir