AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlak beslemek

Kahve falında oğlak beslemek

Kahve falında oğlak beslemek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sorunlarını bitireceğine, doğru karar veremeyeceğine, çok iyi şeylere, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında oğlak beslemek gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Kahve falında oğlak beslemek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında ikiz oğlak görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru oğlak görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına delalettir.

Kahve falında oğlak emzirmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında oğlak görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, çok büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlak yavrusu görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlak doğduğunu görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında siyah oğlak görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir