Kahve falında kuzu yediğini görmek

Kahve falında kuzu yediğini görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dargınların barışacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, güzel günler geçireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi gücünü kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kuzu yediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes bazı iş veya konularda sizin kadar gayret göstermeyebilir.

Kahve falında kuzuya yemek yedirmek engellerin ortadan kalkacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu yediğini görmek sermayesini riske etmeyeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kuzu görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuzu kaburgası görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kuzu öpmek büyük başarılara imza atacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu çevirme yemek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kurt ve kuzu görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzuya su içirmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir