Kahve falında kurt ve kuzu görmek

Kahve falında kurt ve kuzu görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt ve kuzu gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmak için bilginizi, tecrübenizi arttırabilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kurt ve kuzu görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, mekân değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu ve kurt görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurbanlık kuzu görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu verildiğini görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, birçok engelin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kuzu görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kuzu görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kuzuya süt verdiğini görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzuyu kucağına almak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir