AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu öpmek

Kahve falında kuzu öpmek

Kahve falında kuzu öpmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, daha büyük kazançlar elde edileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu öpmek gördüyseniz:

  • Neden göstermek yerine öfkesini gösteren kişilerden uzak durun.

Kahve falında kuzuyu öpmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, onların önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kuzu öpmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dana ve kuzu görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun veya kuzu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kuzuya binmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu yediğini görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan kuzu görmek evlatların hayırsız çıkacağına, tabiri caizse can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu melemesi görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile içinde husumet gelişeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir