AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana ve kuzu görmek

Kahve falında dana ve kuzu görmek

Kahve falında dana ve kuzu görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında dana ve kuzu gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Kahve falında dana ve kuzu görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında dananın üzerine binmek sevdiği birini kırmaya, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Kahve falında dana bacağı görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında dana derisi yüzmek itibar göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında dana otlatmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana kesmeye çalışmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında dana görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dananın saldırdığını görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir