Kahve falında beyaz kuzu almak

Kahve falında beyaz kuzu almak çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bekar ise evleneceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kuzu almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin sağlığınızla ilgili konulara da zaman ayırmanızı gerektirebilecek bir aydasınız.

Kahve falında siyah ve beyaz kuzu görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kuzu kesmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kuzu almak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz koyun kuzu görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kuzu yavrusu görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında küçük beyaz kuzu görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, itibar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kuzu görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yavru kuzu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir