AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kırkmak

Kahve falında koyun kırkmak

Kahve falında koyun kırkmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun kırkmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında koyun yünü kırkmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun kırkmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu kırkmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kırkbir sayısı görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları bağlı koyun görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında koyunun elini yaladığını görmek rahatının da yerine geleceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında keçi ve koyun kesmek hem de yeni mülkler satın alacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında koyun peyniri görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir