AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gidecek olmak

Kahve falında askere gidecek olmak

Kahve falında askere gidecek olmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında askere gidecek olmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Kahve falında birinin askere gideceğini öğrenmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında askere gideni görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına alamet eder.

Kahve falında ikinci defa askere gitmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında askere gitmek asker olmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla askere gitmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gönüllü askere gitmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeniden askere gitmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bir organizasyona katılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir