AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenini öpmek

Kahve falında kuzenini öpmek

Kahve falında kuzenini öpmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kuzenini öpmek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kuzenini öpmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzen öpmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenini öpmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin kuzenini görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenini gelinlikle görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzeniyle öpüşmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, bilincin artacağına delalettir.

Kahve falında kuzeninin nişanlandığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir