AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzeniyle öpüşmek

Kahve falında kuzeniyle öpüşmek

Kahve falında kuzeniyle öpüşmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kuzeniyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassassınız.

Kahve falında kuzenle el ele tutuşmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında hala ve kuzen görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kuzeniyle sevgili olduğunu görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzenini kaybetmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzeniyle yatmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenini öldüğünü görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzenini gelinlikle görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenle birlikte olmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir