AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenini gelinlikle görmek

Kahve falında kuzenini gelinlikle görmek

Kahve falında kuzenini gelinlikle görmek yüzüne kan geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenini gelinlikle gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Kahve falında kuzenini gelinlikle görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenimi gelinlikle görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenimi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında üvey kuzen görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kuzenle öpüşmek kötü işlere girmeyeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına delalettir.

Kahve falında kuzeninin düğününü görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında kuzenini öldürmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, yalan söylemeye delalet eder.

Kahve falında kuzenine sarılmak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir