AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzeninin nişanlandığını görmek

Kahve falında kuzeninin nişanlandığını görmek

Kahve falında kuzeninin nişanlandığını görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kişinin afiyette olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzeninin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında kuzenle nişanlanmak yenisinin başlayacağına, geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzeninin nişanlandığını görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kuzenin nişanlandığını görmek beklenilen takdiri alacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kuzeniyle nişanlanmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzeniyle nişanlandığını görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenimin nişanlandığını görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzeni görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kuzenle öpüştüğünü görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, insanlarla uyumunun artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir