AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenini hasta görmek

Kahve falında kuzenini hasta görmek

Kahve falında kuzenini hasta görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, doğru karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenini hasta gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Kahve falında kuzenini hasta görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzeniyle çıkmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzenle sevgili olduğunu görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında akraba kuzen görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenle sarılmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuzenini öpmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, gamsız bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzenini kavga ederken görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenlerinin öldüğünü görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, iş hayatında rahat edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir