AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenini hamile görmek

Kahve falında kuzenini hamile görmek

Kahve falında kuzenini hamile görmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenini hamile gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Kahve falında kuzenini hamile görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzenimin hamile olduğunu görmek varlık içinde yaşayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenimi hamile görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında kuzenin hamile olduğunu görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında erkek kuzenle öpüşmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işaret eder.

Kahve falında kuzene sarılmak yapılan ahlaksız davranışlara, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenle öpüşmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kuzeni ölmüş görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir