AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenimin hamile olduğunu görmek

Kahve falında kuzenimin hamile olduğunu görmek

Kahve falında kuzenimin hamile olduğunu görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kuzenimin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Kahve falında kuzenin hamile olduğunu görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kuzenimin hamile olduğunu görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenini hamile görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenimi hamile görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kuzenle öpüşmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenle konuşmak zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kuzenin evlendiğini görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenlerinin öldüğünü görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir