AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenimizi görmek

Kahve falında kuzenimizi görmek

Kahve falında kuzenimizi görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenimizi gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Kahve falında kuzenine sarıldığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyze ve kuzen görmek haram mala, artık kötü günler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemin kuzenini görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kuzenini kaybetmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına inanılır.

Kahve falında akraba kuzen görmek doyasıya hasret gidereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kuzenini bıçaklamak başarılarını ispat edeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kuzenini görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hala ve kuzen görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir