AnaSayfa / Genel / Kahve falında hala ve kuzen görmek

Kahve falında hala ve kuzen görmek

Kahve falında hala ve kuzen görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında hala ve kuzen gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız.

Kahve falında hala ve kuzen görmek kendisi ile baş başa kalacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı hala görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında akraba hala görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işarettir.

Kahve falında anne ve hala görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hala kocası görmek üzüntü duyacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında hala görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında hala hasta görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, mevki edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hala ve enişte görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, maddi kayıpların olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir