AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenini bıçaklamak

Kahve falında kuzenini bıçaklamak

Kahve falında kuzenini bıçaklamak nimet bolluğu yaşayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işlerinde kara geçeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzenini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Kahve falında kuzenini bıçaklamak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurt bıçaklamak hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı bıçaklamak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölü bıçaklamak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sorunlarını aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan bıçaklamak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini bıçaklamak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında akraba bıçaklamak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir