AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya indiğini görmek

Kahve falında kuyuya indiğini görmek

Kahve falında kuyuya indiğini görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, servet sahibi olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, özgüveninin artacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya indiğini gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Kahve falında kuyuya indiğini görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hoş olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uçaktan indiğini görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına inanılır.

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Kahve falında şartel indirmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına inanılır.

Kahve falında trenden indiğini görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hatim indirmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir