AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda yüzmek

Kahve falında kuyuda yüzmek

Kahve falında kuyuda yüzmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, duaların boşa gideceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda yüzmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki şüpheleri veya endişeleri bir kenara bırakın.

Kahve falında kuyuda yüzmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan insan çıkarmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuda kaybolmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına inanılır.

Kahve falında kuyudan su çekmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan temiz su çekmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek ticaretinin gelişeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuda temiz su görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hayallerinin yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyuda kalmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir