AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerde teskere almak

Kahve falında askerde teskere almak

Kahve falında askerde teskere almak büyük paralar kazanılacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, önemli işlere imza atacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında askerde teskere almak gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında askerden teskere almak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerde teskere almak sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında teskere almış asker görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında teskere almak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından vurulmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında askerlerin arama yaptığını görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker parkası görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker olmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir