AnaSayfa / Genel / Kahve falında teskere almak

Kahve falında teskere almak

Kahve falında teskere almak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, kâbus gibi günlerin geleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Kahve falında teskere almak gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Kahve falında askerden teskere almak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teskere almış asker görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında askerde teskere almak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında teskere almak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir