AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden kaçtığını görmek

Kahve falında askerden kaçtığını görmek

Kahve falında askerden kaçtığını görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, mülkiyetinin de artacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında askerden kaçtığını gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Kahve falında askerlerden kaçtığını görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında askerden kaçtığını görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun askerden kaçtığını görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, zenginliğe inanılır.

Kahve falında silah zoruyla kaçırılmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz vaktini kaçırdığını görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçırılma görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında korkup kaçtığını görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir