AnaSayfa / Genel / Kahve falında balinanın kuyruğunu görmek

Kahve falında balinanın kuyruğunu görmek

Kahve falında balinanın kuyruğunu görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yanlış anlaşılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, yetkili bir göreve atanacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında balinanın kuyruğunu gördüyseniz:

  • Şimdiden belli hükümlerde bulunmamalısınız.

Kahve falında balina kuyruğu görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balinanın kuyruğunu görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında büyük balina görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında pembe balina görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, içine fesat düşeceğine delalettir.

Kahve falında balinanın uçtuğunu görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet eder.

Kahve falında balık balina görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beyaz balina görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir