AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvette yatmak

Kahve falında küvette yatmak

Kahve falında küvette yatmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında küvette yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında küvette yatmak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında küvete yatmak cesaretinin yerine geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında boş küvete girmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında küvet görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında boş küvet görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz küvette yıkanmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küvete girmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında küvette yüzmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir