AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli küvet görmek

Kahve falında kirli küvet görmek

Kahve falında kirli küvet görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli küvet gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Kahve falında kirli küvet görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küveti yıkamak saygı değer bir konuma çıkacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında boş küvet görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret eder.

Kahve falında köpüklü küvet görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küveti temizlemek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küvette bebek görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kan dolu küvet görmek toplumda yükseleceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küvette balık görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir