AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutuda salça görmek

Kahve falında kutuda salça görmek

Kahve falında kutuda salça görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine delalettir.

Kahve falında kutuda salça gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında kutuda salça görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında ekmeğe salça görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında salçalık biber görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında kurtlanmış salça görmek anne babaya müjde verileceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında salçalık kırmızı biber görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salça kavanozu görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında salça karıştırmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salçalı yumurta görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir