AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu kutu ayakkabı görmek

Kahve falında kutu kutu ayakkabı görmek

Kahve falında kutu kutu ayakkabı görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Kahve falında kutu kutu ayakkabı gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında kutuda ayakkabı görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kutu kutu ayakkabı görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında boş ayakkabı kutusu görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı kutusu görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda altın görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kutu altın görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutu süt almak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavla kutusu görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir