AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu içinde çikolata görmek

Kahve falında kutu içinde çikolata görmek

Kahve falında kutu içinde çikolata görmek güzel günler için çalışılacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kutu içinde çikolata gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kutu içinde çikolata görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda çikolata görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında kutu çikolata görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kutu çikolata görmek kötü yönde hareket edeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolata kutusu görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kutu içinde altın görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kutu içinde fare görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, aydınlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu içinde balık görmek duraklama yaşanacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir