AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu içinde anahtar görmek

Kahve falında kutu içinde anahtar görmek

Kahve falında kutu içinde anahtar görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine inanılır.

Kahve falında kutu içinde anahtar gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Kahve falında kutu içinde anahtar görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında kutu içinde balık görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kutu içinde kitap görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutu içinde bebek görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Kahve falında kutu içinde yüzük görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kutu içinde çikolata görmek art niyetli kişilere uyacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine işaret eder.

Kahve falında kutu içinde fare görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir