AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutsal mekan görmek

Kahve falında kutsal mekan görmek

Kahve falında kutsal mekan görmek ayrıcalık elde edeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, mallarının eksileceğine, çok yıpranacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hayatının da kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutsal mekan gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında kutsal mekan görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutsal toprakları görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kutsal kase görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kendini kutsal topraklarda görmek esenliğe kavuşulacağına, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kutsal taş görmek sorunların ortadan kalkacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işarettir.

Kahve falında kutsal yerleri görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kutsal emanetleri görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutsal bir yere gitmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir