AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutsal topraklarda olmak

Kahve falında kutsal topraklarda olmak

Kahve falında kutsal topraklarda olmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, hatalı yollara sapılacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, işlerini hafifleteceğine tabir olunur.

Kahve falında kutsal topraklarda olmak gördüyseniz:

  • Artık yeni bir sürece adım atmaya hazırlanmalısınız.

Kahve falında kutsal toprakları görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutsal topraklarda olmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kutsal topraklarda görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kalbini kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutsal topraklarda olduğunu görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kutsal topraklara gitmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kutsal kase görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kutsal kitap görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutsal bir yere gitmek kolaylık sağlayacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir