AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutsal bir yere gitmek

Kahve falında kutsal bir yere gitmek

Kahve falında kutsal bir yere gitmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kutsal bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Kahve falında kutsal yerlere gitmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kutsal bir yere gitmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, huzurlu günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kutsal yerleri görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutsal yer görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, kendisini işine veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kutsal topraklara gitmek kazalardan ve belalardan korunacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kutsal su içmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında kutsal topraklarda olduğunu görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kutsal topraklarda görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir