AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutsal yer görmek

Kahve falında kutsal yer görmek

Kahve falında kutsal yer görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, elinin darlığa düşeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında kutsal yer gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Kahve falında kutsal yerleri görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kutsal bir yere gitmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret eder.

Kahve falında kutsal yer görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kutsal yerlere gitmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında kutsal taş görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, sonunda mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutsal su içmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutsal mekan görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kutsal toprakları görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir