AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutsal taş görmek

Kahve falında kutsal taş görmek

Kahve falında kutsal taş görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kutsal taş gördüyseniz:

  • Beklediğiniz konularda ilerleme söz konusu olabilir.

Kahve falında kutsal taş görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet eder.

Kahve falında kutsal mekan görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kendini kutsal topraklarda görmek insanları kandıracağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kutsal toprakları görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutsal yerleri görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kutsal topraklarda olmak şifa ve ilaç bulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kutsal topraklarda olduğunu görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kutsal su içmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir